Exposities

een-portret-cursus-workshop-schilderen-tekenen-portretten-exposities-bannerKunstroute Barendrecht 7 en 8 oktober

Dit jaar exposeer ik bij Paul Casteleijn Hoveniers, Noldijk 126 te Barendrecht samen met glaskunstenaar Arie van der Pijl, Sira Tamerius en de filmclub. Ik exposeer met kleurrijke portrettten van Adèle, Mandela, Dirk Kuyt, Brigitte Bardot, Byoncé en van twee vriendinnnen. Binnenkort zal ik wat meer vertellen hoe het gegaan is en wat foto’s posten.

 Kunstmarkt 27 april Hendrik Ido Ambacht

Voor het eerst op een kunstmarkt gestaan, het was wisselvallig weer, met regen en windvlagen. Maar gelukkig heb ik het schilderij van Johan Cruijff verkocht, werd het toch een leuke dag!

                                            

 Skyline Rotterdam

Bij de feestelijke opening van het makelaarskantoor Huijgen werd een schilderij van de skyline van Rotterdam onthuld. Samen met Yolande Jongenotter heb ik dit schilderij gemaakt. Het schilderij is geschilderd met acrylverf, de afmeting van het doek is 1.00 bij 1.60

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Galerie Kleinkunst Ridderkerk november 2015

Deze galerie is gelegen in het winkelcentrum “de Ridderhof”. Hier exposeer ik samen met andere kunstenaars mijn werk. Ik laat hier voornamelijk portretten zien in allerlei verschillende maten, technieken en kleuren. Een aantal portretten kunnen ook gekocht worden, met name schilderijen van onze Koning en Koningin, Ghandi en Miriam Makeba. Andere portretten laat ik zien i.v.m. de workshops en cursussen die ik geef.

IMG_0672                IMG_0674 bijgesneden

Kunstroute 2015

De kunstroute 2015 staat voor mij in het teken van Nepal. Begin dit jaar heb ik een rondreis door dit land gemaakt, dus ja nog voor de aardbeving. De overweldigende indruk, die het land en de mensen op mij heeft gemaakt, is mijn inspiratiebron voor deze expositie. Deze keer heb ik de vrijheid genomen om me niet te beperken tot één stijl of onderwerp. Dat is me trouwens heel goed bevallen. Tot mijn eigen verbazing heb ik ook nog vijf schilderijen verkocht.

Dennis Smit heeft speciaal voor het schilderij “de aardbeving” een lied geschreven. Hij zong het naast het schilderij, het lied gaat over hoop, het aanwezige publiek reageerde er enthousiast op.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dennis en Annemiek

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Overzichtstentoonstelling in Galerie Bergarde oktober 2015

Deze exclusieve galerie gelegen in de uiterwaarden van de Oude Maas in  Heerjansdam heeft zijn deuren opengesteld voor Barendrechtse kunstenaars. Marjolein Speelman heeft het gevecht van de aartsengel Gabriël verbeeldt en ik heb geprobeerd de oplettende blik van mijn man te vangen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 Expositie Galerie Ullersma augustus tot en met september 2015

Deze mooie galerie in Hilligersberg is pas geopend. Het adres is Galerie Ullersma, Bergse Dorpsstraat 35a te Rotterdam Hillegersberg. De openingstijden zijn van 13.00 tot 17.00 uur, elk middag behalve zondag.

 

11809556_307904579333721_1387768695_n

Eerste buitenlandse expositie in Tsjechië mei 2015

Op uitnodiging van de stichting Stedenband Barendrecht Louny hebben we van 15 tot en met 29 mei geëxposeerd in het stadstheater van Louny in Tsjechië. Na een zeer gastvrij verblijf werd de opening een heuse vernissage met veel publiek, toespraken, hapjes en drankjes. Om verlegen van te worden!

expositie aanplakbiljet bijgesn P1040424

Starter 4e kwartaal 2015 Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde

Dit betekende een vliegende start voor mijn twee bedrijfjes: Een Portret & Meer en Bed & Breakfast Fortuna. Een professionele camaraploeg, een interview en zelfs twee fotograven zorgden voor veel publiciteit! Ben je ook benieuwd naar de website van de Bed and Breakfast? Kijk dan op benbfortuna.nl.

Fotostudio GJ Vlekke/Fotovak B.V.Tel 0031174241537 Fotostudio GJ Vlekke/Fotovak B.V.Tel 0031174241537

Kunstroute 2014

“Leven voor een hoger doel”

“Dit jaar heb ik een serie portretten gemaakt van 80 bij 80 cm in sepia. Het zijn portretten van mensen, die mede de loop van de wereldpolitiek hebben bepaald. Door hun geloof, innerlijke kracht en doorzettingsvermogen hebben ze andere mensen in beweging gebracht en vertrouwen gegeven in de toekomst. De innerlijk kracht en de liefde voor hun volk heb ik geprobeerd tot uiting te brengen door de manier waarop ik deze mensen heb geportretteerd.”  

Deze expositie is van 27 september tot en met 5 oktober 2014 bij Paul Casteleijn Hoveniers, Noldijk 126 Barendrecht.

www.kunstroute-barendrecht.nl

DSC_0250x Foto kunstroute 2014

Gemeentehuis Barendrecht april/mei 2014

Een expositie in het gemeentehuis van de koning en de koningin. Geopend op 22 april door de dhr. van Belzen,

de burgemeester van Barendrecht.

 

1-gemeentehuiswebgroot

Kunstroute 2013

Dat jaar deed ik voor het eerst mee met de kunstroute van Barendrecht. De expositie was bij ons thuis.

Veel belangstelling, schilderijen verkocht en enkele opdrachten gekregen.

2-kunstroute2013WEBGROOT

 

Expositieruimte op de Middenbaan 55 van maart 2012 t/m september 2012

Dat was een gouden start, een expositieruimte in onze schoot geworpen, expositie samen met Yolande Jongenotter en Kunstexpress Barendrecht. Op 7 maart geopend door wethouder ter Borg.

3-expositieruimte-middenbaanWEBGROOT4-expositieruimte-middenbaanWEBGROOT5-expostieruite-middenbaanWEBGROOT

 

Zomerfeest 2012

Ook aanwezig geweest op het altijd gezellige Zomerfeest!

6-zomerfeestWEBGROOT