Werkwijze

Werkwijze van Een Portret

Portret:

Na een kennismakend en oriënterend gesprek, kan indien geen goede foto voorradig is een fotoserie gemaakt worden. In gezamenlijk overleg wordt bepaald waar de sessie plaats zal vinden. Een opname uit deze serie zal als basis dienen voor het portret. Afhankelijk van de opdracht, kan het zijn dat de geportretteerde één keer moet poseren.

“Ik wil de mensen altijd het liefst in levende lijve zien, daarom maak ik de fotoserie ook meestal zelf. Daarna werk ik het portret uit in mijn atelier zonder dat de geportretteerde hoeft te poseren. Soms wil ik iemand nog even terugzien voor de laatste details.”
De prijs is afhankelijk van het formaat en het aantal te portretteren personen. Voor meer informatie en een prijslijst kunt u vrijblijvend contact opnemen door te bellen of door het contactformulier in te vullen.

Workshop:

In een kennismakend en oriënterend gesprek werk ik samen met de opdrachtgever het idee uit voor de workshop. Gaat het om teambuiding of is het een gezellig uitje met familie, collega of vriendinnen? De materialen en het eten en drinken zijn bij de prijs inbegrepen.

De prijs is € 27,50 per persoon uitgaande van 5 deelnemers. Dit is inclusief materiaalkosten en een hapje en drankje.

Ander werk:

Alhoewel ik mij gespecialiseerd heb in portretten, sta ik ook open voor ander werk.
Bijvoorbeeld onderwerpen uit de natuur of abstract werk. In een gesprek wordt de opdracht nader uitgewerkt.