Cursus \ Workshop

DSC_0250x

Cursus portrettekenen/schilderen

Op dit moment worden er geen cursussen of workshops gegeven i.v.m. het COVID virus. Opgeven voor een cursus of workshop kan wel en zodra dat het mogelijk is om de cursus/workshop veilig te geven, wordt contact met u opgenomen.

Tijdens deze cursus leer ik je de techniek van het portrettekenen/schilderen: de compositie, de opzet, de juiste verhoudingen en het licht en schaduwspel.

In 5 sessies leer je de basisvaardigheden en het omgaan met potlood en/of acylverf.

De data voor het najaar 2019  staan hieronder vermeld.

Maandagavond (19:30 – 22:00 uur)
30 september 2019
14 oktober 2019
28 oktober 2019
11 november 2019
25 november 2019

De prijs van de cursus is € 99 per persoon. Dit is inclusief BTW, materiaal, een hapje en een drankje.
Aanmelden kan telefonisch of via het contactformulier.

een-portret-cursus-workshop-schilderen-tekenen-portretten-portrettekenen1-portrettekenenWEB

             Beide portretten zijn in één middag door cursisten getekend.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

cursis BB

Het schilderen van een portret vergt een hoge mate van concentratie. Juist daardoor is het zo ontspannend. Best knap voor cursisten, die geen schilderservaring hebben!

Vrij schilderen

Wat is er nu leuker om je eigen onderwerpen te schilderen? Heb je iets met bloemen of met  strandpalen of met de zee? Het kan ook dat iets figuratiefs je meer aanspreekt? Eén keer per 4 weken kan je vrij schilderen op een dinsdagmorgen. De kosten hiervoor  zijn € 25,00, dit is inclusief materiaal, een hapje en een drankje. Voor vijf maal vrij schilderen wordt € 110,00 betaald.  De workshops worden gegeven op: 24 september, 22 oktober, 26 november en 10 december 2019.

P1040323

Tulpen Hennie               P1040318

Workshops

Een creatieve schilderworkshop bij een Een Portret is een gezellige, creatieve belevenis. Ik geef workshops voor kinderen, collega’s, familieleden en vriendinnen of andere groepen.
In onderling overleg bespreken we het thema om er een leuke en inspirerende workshop van te maken. De kosten zijn € 27,50 per persoon, dit is inclusief het materiaal, een hapje en een drankje voor een dagdeel.

Er zijn ook workshops speciaal voor kinderen!

Aanmelden kan telefonisch of via het contactformulier 

Workshop portret schilderen in twee dagdelen

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Ben je op zoek naar een leuk uitje? Hoe leuk is het om je eigen familie te schilderen? In twee dagdelen begeleid ik je in het schilderen van een goed gelijkend portret.  De kosten zijn € 55,00 v00r 2 dagdelen, dit is inclusief, materiaal, een hapje en een drankje.

Kiwanis Kinderfeest 2015

Op deze zomerse dag hebben Yolande en ik 4 workshops gegeven voor kinderen. De vlinder bestaat uit 8 kleine schilderijtjes gemaakt door de kinderen van één gezin.

PIPA schilderij     Kiwanis_5 (1)

Een bedrijfsuitje

Een periode werd afgesloten met een gezamenlijk schilderworkshop. Nar een hapje en een drankje gingen de dames tevreden met het resultaat gingen naar huis.

Een gezellige partnernight

Samen met partners hebben de leden van een serviceclub een avondje geschilderd, totaal 30 deelnemers. Best wel hard werken!

IMG_6806      IMG_6785

Schilderen als Van Gogh

Super om kinderen van de voedselbank te leren schilderen als onze nationale trots “Van Gogh”

een-portret-cursus-workshop-schilderen-tekenen-portretten-kinderworkshops